top of page
  • saracokan1

Člana katedre E-poslovanje izvedla študijski seminar o prednostih IT certifikatov

V prejšnjem tednu sta člana Katedre za e-poslovanje, pred. mag. Zdenko Deželak in asist. Sara Cokan, mag. ekon. in posl. ved v okviru uvodnega dne za bruce na Ekonomsko-poslovni fakulteti, izvedla študijski seminar za univerzitetni (UNI) in visokošolski (VS) študijski program na temo "Certificiranje in Microsoft izpitni center EPF".

Ker so se certifikati velikokrat izkazali kot ključni dejavniki pri izbiri kadrov, ter nam predstavljajo potrditev naših zmožnosti uporabe pripomočkov in veščin, sta izvajalca v ta namen našim brucom na Ekonomsko-poslovni fakulteti predstavila Microsoft izpitni center EPF, ki deluje že vse od leta 2007, ter predstavila, katere certifikate lahko študenti pridobijo v času študija. Znanja za pridobitev certifikatov si študenti na dodiplomskem in podiplomskem študijskem programu E-poslovanje pridobijo že tekom vaj pri predmetih, kjer osvojijo znanja iz različnih pripomočkov, certifikate pa lahko uveljavljajo tudi širom sveta, saj so le ti mednarodno priznani.


Podrobnosti vsebine seminarja si lahko ogledate v spodnji video predstavitvi:

Več o certificiranju si lahko preberete na našem uradnem spletnem mestu Katedre za e-poslovanje.

Želiš biti obveščen-a o aktualnih novičkah na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu in Instagramu ter obišči spletno mesto katedre.




Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje


bottom of page