top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Gostujoče predavanje: Intrix HRM (Petra Vajda, Intera)

V januarju smo na gostujoče predavanje pri podiplomskem predmetu Strateški vidiki managementa e-poslovanja (MAG) povabili gostujočo strokovnjakinjo Petro Vajda iz podjetja Intera d.o.o.. Predavala je o poslovni rešitvi Intrix HRM.

Petra Vajda, Intera

Vajda je predstavila informacijsko rešitev Intrix HRM, ki podpira področje managementa kadrov v podjetjih. Podrobno je predstavila funkcionalnost rešitve in njeno uporabnost. Rešitev Intrix HRM se ponaša s popolnim pogledom nad kadri, s sistemom za iskanje kadrov, hkrati pa omogoča podjetjem prehod od operativnega k strateškemu HR pristopu. Predavanje je bilo podkrepljeno s praktičnimi primeri ter demo predstavitvijo rešitve. Celotna rešitev Intrix HRM namreč deluje v oblaku na strežnikih podjetja Intera.

Intera

Podjetje Intera d.o.o. iz Ptuja sodeluje na študiju e-poslovanja z gostujočimi predavatelji že vrsto let. Prav tako zaposlujejo več diplomantov in magistrantov študija e-poslovanja, na kar smo še posebej ponosni.Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.

 

Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

59 views0 comments

Comments


bottom of page