top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Gostujoče predavanje: Spletne trgovine Odoo na primeru www.econo.eu (g. Iztok Tili, Comtron)

V ponedeljek, 29. maja je na Katedri za e-poslovanje v okviru predmeta Informatizacija procesov in storitev (un) gostoval g. Iztok Tili iz partnerskega podjetja Comtron, ki je zaposlen kot vodja programske poslovne opreme in je tudi magistrant usmeritve Management informatike in e-poslovanja (mag). Študentom je predaval na temo: Spletne trgovine Odoo na primeru www.econo.eu.

G. Iztok Tili je študentom najprej predstavil podjetje Comtron, ki je eno izmed vodilnih računalniških podjetij v Sloveniji in na trgu ponuja celovite lastne rešitve s področja programske in strojne opreme. Poleg tega se v podjetju ukvarjajo še z digitalnim tiskom, maloprodajo, električno mobilnostjo in energijo, sistemskim inženiringom, servisom itd. Nato je sledila predstavitev spletne platforme Odoo, ki jo uporablja že več kot 7 mio. uporabnikov. Število uporabnikov hitro raste zaradi enostavne in sodobne uporabniške izkušnje. Študenti so imeli priložnost slišati kako deluje spletna trgovina Odoo, ter na kakšen način je povezana z ERP sistemom TRONInterCenter.


V zadnjem delu svojega predavanja je g. Tili predstavil še primer spletne trgovine www.econo.eu, ki je narejena s pomočjo spletne platforme Odoo in omogoča nakup električnih koles in različnih dodatkov.

G. Tiliju se zahvaljujemo za njegov čas in izvedeno predavanje na naši katedri.



Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.




Lep pozdrav, Katedra za e-poslovanje

bottom of page