top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Gostujoče predavanje: Digitalni marketing in projekti uvedbe spletnih rešitev z integracijo z ostalimi rešitvami

Logotip BuyITC

V decembru smo na podiplomskem študiju e-poslovanja pri predmetu Strateški vidiki managementa e-poslovanja (MAG) gostili strokovnjaka go. Nadjo Kogal (vodja projektov) in mag. Aleša Zebca (vodja razvoja in lastnik) iz podjetja BuyITC, ki sta hkrati gostujoča strokovnjaka na EPF.


Ga. Kogal je po uvodu predavala o izkušnjah s projekti na področju digitalnega marketinga in projektih uvedbe spletnih rešitev. Tovrstni projekti so zelo pogosti in zahtevajo široko poznavanje tehnologij in področja. Tehnološki napredek je hiter in stranke želijo biti v koraku s konkurenco.

Mag. Zebec je v nadaljevanju predstavil izzive pri zagotavljanju integracije z drugimi poslovnimi informacijskimi rešitvami. Projekti skoraj praviloma zahtevajo neko mero povezovanja na podatkovni ravni, kjer z izkušeno ekipo poskrbijo za reševanje še tako zahtevnih izzivov. Prav tako pri svojem delu tudi vedno upoštevajo dolgoročnejši vidik, saj se zavedajo, da je življenjski cikel informacijskih rešitev precej daljši od projektov. To pomeni, da zagotavljajo stalne in hitre cikle izboljševanja obstoječih in novih rešitev.



Podjetje BuyITC inovativne internet rešitve d.o.o. se lahko pohvali z 23 leti izkušenj na področju inovativnih rešitev, med njihovimi zadovoljnimi strankami najdemo tudi znana podjetja, kot so: NovaKBM, Mladinska knjiga, Univerza v Mariboru, Sava, Pošta Slovenije, in mnoga druga.





Lep pozdrav, Katedra za e-poslovanje

bottom of page