top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Gostujoče predavanje: Izzivi pri uvajanju rešitev CRM

g. Vodušek, Solid CRM

V decembru 2023 je na študiju e-poslovanja pri predmetu Strateški vidiki managementa e-poslovanja (MAG) gostoval predavatelj g. Tomaž Vodušek, direktor in ustanovitelj podjetja Solid-Crm d.o.o., ki je izvedel predavanje na temo »Izzivi pri uvajanju rešitev CRM«. G. Vodušek je eden vidnejših strokovnjakov s področja rešitev CRM (ang. Customer relationship management) z bogatimi izkušnjami v Sloveniji in tujini – kot svetovalec deluje pretežno v Veliki Britaniji in EU.

V predavanju je predstavil značilnosti projektnega dela pri uvajanju poslovnih informacijskih rešitev in posebnosti pri uvajanju rešitev CRM. Podrobno je opisal izzive uvajanja rešitev CRM in izpostavil zlasti problematiko slabe komunikacije med sodelujočimi v projektih. S primeri je pokazal kako je slabo razumevanje med sodelujočimi v projektu lahko usodno za uspeh projekta.

V svoja predavanja gospod Vodušek vključuje sodobne pristope in tako je študentom nazorno ponazoril, kako hitro pride do nerazumevanja, skozi igro z lego kockami.



Veseli nas, da sodelujemo s širokim krogom priznanih strokovnjakov, ki so pripravljeni svoje bogate izkušnje in znanja deliti s študenti. Po odzivih sodeč, so tovrstna predavanja zelo dobro sprejeta in dobrodošla.





Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje


bottom of page