top of page
  • saracokan1

📣❗️❗️ Microsoft-ov Akademski karierni portal je »LIVE« ❗️❗️📣

Updated: Dec 4, 2020

Si že slišal/-a super fantastično novico, ki jo prinaša Microsoft??!👀 Naj ti jo zaupam..😉👇🏼


📣❗️❗️ Microsoft-ov Akademski karierni portal je »LIVE« ❗️❗️📣

Microsoft Dynamics 365

💻Kaj je to? --> Microsoft Academic Career Portal je edinstvena spletna platforma, ki študentom z izkušnjami na področju Dynamics 356 in poslovnih aplikacij omogoča odkrivanje poklicnih poti ali možnosti pripravništva pri Microsoftovih partnerskih podjetjih.


💡Kako ti bo koristil? --> Z več kot 17 milijoni partnerjev in 75 milijoni strank v 190 državah po vsem svetu bo Microsoftov akademski karierni portal pomagal študentom pri iskanju sanjske zaposlitve, ter pomagal povezati njihova znanja in spretnosti z Microsoftovimi partnerskimi podjetji.


💡Kaj ti predlagamo? --> V celoti izkoristi to platformo in poišči nove poklicne priložnosti pri Microsoftovih partnerskih podjetjih, ki iščejo kader kot si ti, zaradi tvojega nabora spretnosti in znanj, ki si jih že in jih še boš osvojil/-a. Deli svoje znanje, certifikate in željo po zaposlitvi in najdi svojo popolno službo.


Super novica, kajne??

Ampak, veš kaj pa je še najboljše??👇🏼Brez mesečne ali letne članarine, popolnoma brezplačno, lahko začneš z ustvarjanjem uporabniškega profila v skupnosti Dynamics 365 in se registriraš na Microsoftov akademski karierni portal TUKAJ.


👉🏼Na študiju e-poslovanja se študenti pri smernih predmetih srečajo z različnimi Microsoftovimi poslovnimi rešitvami iz družine Dynamics 365, ki so med vodilnimi po številu uporabnikov v svetu, kakor tudi v Sloveniji.


👉🏼Microsoft Slovenija, v sodelovanju s Katedro za e-poslovanje, študentom že več let ponuja tudi sodelovanje v programu Microsoft Student Partners - MSP (po novem naziv Microsoft Learn Student Ambassadors). V sklopu tega programa lahko študenti svoje znanje, pridobljeno na študiju e-poslovanja še dodatno nadgradijo, si pridobijo dodatne praktične izkušnje in povečajo možnost za dobro zaposlitev. Več o programu najdete na spletnem mestu katedre za e-poslovanje.


👉🏼Začni svojo poslovno kariero že danes in se poveži z člani širom sveta, ter nadgrajuj svoje znanje, ki ga omogoča Microsoftova akademska skupnost za poslovne aplikacije. Več o skupnosti najdeš na njihovem spletnem mestu Business Applications Academic Community - BAAC. 💻👥💬🌍


Povežite se z nami preko:Facebook, Instagram in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.
Katedra za e-poslovanje

100 views0 comments

Comments


bottom of page