top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Nagradni natečaj TEC: s seminarsko nalogo do denarne nagrade

Podjetje Technology Evaluation Centers (TEC), naše partnersko podjetje (več o tem...) vsako leto organizira nagradni natečaj »The TEC Award for Academic Writing«, ki spodbuja študentsko akademsko pisanje o aktualnih informacijskih temah.

Z veseljem vas vabimo k sodelovanju v aktualnem natečaju na temo: »Kako bodo kriptovalute in tehnologija veriženja blokov vplivala na določeno panogo ali področje poslovnih informacijskih rešitev?«* (* How will cryptocurrency and blockchain impact certain industries or enterprise software application areas?; Osredotočite se na le eno specifično panogo (npr. trgovina, proizvodnja ipd.) ali segment poslovnih informacijskih rešitev (npr. ERP, CRM, BI ipd.)).

Najboljših pet prispevkov bo nagrajenih z objavo na njihovem spletnem mestu, najboljši trije pa še z denarno nagrado v višini 500 $, 300 $ in 200 $.


Vsi, ki razmišljate o sodelovanju, napišete seminarsko nalogo na zahtevano temo, ki mora obsegati 1.500 – 1.700 besed, besedilo je v osnutku lahko v slovenskem jeziku, za uradno sodelovanje in oddajo pa mora biti v angleškem jeziku – rok za oddajo je januar 2021. Za dodatne informacije o sodelovanju nam lahko tudi pišete.


Več o TEC si lahko preberete na našem blogu.


Poveži se z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.



Recent Posts

See All
bottom of page