top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

openSAP Summer School 2021

openSAP kot učno okolje za SAP vsebine verjetno že poznate, saj vsako študijsko leto spodbujamo uporabo in pridobivanje znanj o vsebinah iz SAP ekosistema. Letos premierno so pripravili tudi poletno šolo openSAP Summer School.


Poletni čas je v osnovi namenjen za počitek, hkrati pa je lažje najti kakšno urico prostega časa za spoznavanje vsebin, za katere mogoče tekom leta ni bilo časa. Če se strinjate, le berite dalje.

Poletna šola openSAP je že v tem trenutku na voljo - izkoristite možnost spoznavanja najnovejših pripomočkov in vsebin SAP, pridobivanje brezplačnih certifikatov o opravljenih tečajih za pester nabor razpoložljivih vsebin. Na voljo je tudi poseben seznam podkastov in izobraževalnih videoposnetkov. Najlažje se boste seznanili z vsebino, če obiščete openSAP Summer School domačo stran.


V okviru openSAP poletne šole je na voljo tudi openSAP Summer School Coffee Corner, kjer imajo vsi sodelujoči možnost klepetanja spoznavanja in mreženja, na voljo pa bodo tudi posebne poletne aktivnosti, promocije in podobno. Ne zamudite ničesar - prijavite se sedaj!

Želiš biti obveščen o aktualnih novičkah in dogodkih na usmeritvah e-poslovanja (un, mag)? Potem se poveži z nami na Facebooku, LinkedInu, Instagramu in Twitterju ter obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.
Lep počitniški pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

37 views0 comments

Comments


bottom of page