top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Optiweb praksa: Let's Boost!

Diplomant študija e-poslovanja Domen Kovačič, nas je opozoril na zanimivo priložnost prakse, ki jo ponujajo v podjetju Optiweb, kjer je zaposlen kot specialist v digitalnem marketingu. Podjetje Optiweb je ena vodilnih spletnih agencij, fokusirana na UX&UI oblikovanje, razvoj strani, trgovin, aplikacij in PIM (product information management) sistemov ter na pripravo in izvedbo celostnih marketinških strategij.

Želite okrepiti svoje digitalne sposobnosti, se dotakniti najnovejših trendov in povečati svoj poklicni razvoj? Prijavite se na naš program pripravništva pod okriljem digitalnih strokovnjakov Optiweba in si pridobite najbolj nepogrešljive in iskane izkušnje s področja spletnega razvoja ali digitalnega trženja!


Na študiju e-poslovanja tekom študija pridobite številna znanja iz širokega spektra e-poslovanja in digitalne transformacije. S to prakso lahko študenti e-poslovanja pridobite veliko dodatnih uporabnih znanj, izkušenj in potencialno tudi zaposlitev na področju SEO in digitalnega marketinga.

Več informacij o programu lahko dobite tukaj. Prijave zbirajo do 10. oktobra 2021!


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.

Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

33 views0 comments

Comments


bottom of page