top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Prijava na delavnico "Delo v odprtokodni rešitvi Odoo"

Pred kratkim ste bili obveščeni, da so na Ministrstvu za digitalno preobrazbo v namen pridobivanja digitalnih kompetenc v informacijski družbi, razpisali 3 vrste usposabljanj. V okviru usposabljanj za uporabo naprednih digitalnih tehnologij smo člani Katedre za e-poslovanje na EPF v Mariboru bili izbrani za izvajanje dveh delavnic: "Delo v odprtokodni rešitvi Odoo" in "Uporaba računalništva v oblaku s poudarkom na Microsoft Azure". 💻

Prva delavnica v okviru pridobljenega projekta z naslovom »Delo v odprtokodni rešitvi Odoo« bo trajala 22 pedagoških ur in bo potekala v času od 15. oktobra 2023 do 15. novembra 2023 (predvidoma 6 x po 3 ure in 1 x 4 ure v popoldanskem času) na daljavo preko orodja MS Teams. Delavnica je namenjana mladim, ne glede na spol in je za udeležence brezplačna. Vsak udeleženec ob koncu delavnice prejme tudi potrdilo o udeležbi.


Vsi zainteresirani se lahko na delavnico prijavite preko spletnega obrazca, ki je dostopen preko gumba spodaj. Število udeležencev na delavnici je omejeno na 20, zato se prijavite čimprej! 👇👇👇

Na delavnici bomo po uvodnih predavanjih na temo spletnega bontona in uvoda v odprtokodno rešitev Odoo, predstavili tudi okolje rešitve, šli bomo skozi različne poslovne procese kot so: proces prodaje, proces nabave, proces proizvodnje, ter se dotaknili tudi izdelave spletnega mesta v rešitvi Odoo.


Vabimo vas, da se delavnice udeležite, saj boste pridobili veliko novega znanja, utrdili svoje digitalne veščine in v bodoče s pridobljenim znanjem tudi konkurirali pred ostalimi kandidati pri iskanju zaposlitev, saj kot vemo, je dandanes digitalna izobraženost ljudi izjemnega pomena.


*Izvedbo projekta sofinancira Ministrstvo za digitalno preobrazbo in je za udeležence brezplačno.





bottom of page