top of page
  • zdenkodezelak

Priložnost za delo - Avtenta

Partnersko podjetje Avtenta d.o.o., vodilno na področju SAP rešitev in brezpapirnega poslovanja, se je obrnilo na našo katedro s povpraševanjem po novih kadrih. V podjetju v tem trenutku iščejo večje število novih sodelavcev na področju SAP rešitev - delo se ponuja na področjih FI/CO, QM, PM, SAC, ABAP, PO in drugih področjih. Ker se nove priložnosti pojavljajo pogosto, lahko trenutno odprte razpise preverite na njihovem zaposlitvenem portalu.

Delo je na voljo začetnikom, kakor tudi kandidatom z izkušnjami, delo poteka lahko na različnih lokacijah po Sloveniji, kjer so prisotni (Koper, Ljubljana, Maribor).



V primeru, da iščete priložnosti za delo ali vidite v oglasih primeren karierni izziv, vas vabimo, da se odzovete in prijavite - svoje CV-je lahko posredujete kontaktni osebi, ge. Kaji Doničar (Kaja.Donicar@avtenta.si), ki vas bo obvestila o vseh nadaljnjih korakih.


Podjetje Avtenta d.o.o. je že vrsto lep partnersko podjetje študija e-poslovanja in je priložnost ponudilo že številnim naših diplomantom. Podjetje je eden vodilnih ponudnikov celovitih SAP rešitev in SAP svetovanja na slovenskem trgu. Z ekipo izkušenih SAP svetovalcev strankam svetujejo in implementirajo širok spekter SAP rešitev ter jim omogočajo hitrejše in boljše poslovanje.


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.


Katedra za e-poslovanje

120 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page