top of page
  • zdenkodezelak

Priložnost za delo - Hisense Gorenje Europe

Partnersko podjetje Hisense Gorenje Europe d.o.o., ki že vrsto let sodeluje pri aktivnostih katedre za e-poslovanje (gostujoča predavanja, prakse, zaključna dela, itd), se je obrnilo na našo katedro s povpraševanjem po novih kadrih.


V podjetju nenehno iščejo nove kadre za redne zaposlitve, prakse ali študijska mentorstva. V tem trenutku imajo za različne profile odprtih preko 30 delovnih mest. Ker se nove priložnosti pojavljajo pogosto, lahko trenutno odprte razpise preverite na njihovem zaposlitvenem portalu.


Izpostavljamo oglas na področju informatike in telekomunikacij, kjer iščejo sodelavca za delo na področju SAP SD podpori poslovanja (prodaja).

Delo bo obsegalo:

- Svetovanje, nastavitve in implementacija poslovnih procesov na sistemu SAP na področju prodaje in distribucije.

- Priprava tehnične dokumentacije za same poslovne procese

- Sodelovanje z ostalimi procesnimi skupinami znotraj področja IT

- Izvajanje izobraževanj in pomoč uporabnikom IS


V primeru interesa vas vabimo, da oddate svojo prijavo preko zaposlitvenega portala ali pišete po e-pošti na recruitment@gorenje.com.

Skupina Gorenje spada med vodilne evropske ponudnike aparatov za dom. S tehnološko dovršenimi, vrhunsko oblikovanimi in energetsko učinkovitimi gospodinjskimi aparati izboljšujemo kakovost bivanja uporabnikov naših izdelkov v devetdesetih državah po svetu. Temeljni vrednoti Skupine Gorenje, ki nas vodita pri vsakodnevnem delovanju, sta odgovornost in inovativnost.


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.


Katedra za e-poslovanje

137 views0 comments
bottom of page