top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Priložnost za delo - Softeh d.o.o.

Partnersko podjetje Softeh d.o.o. je na nas naslovilo povpraševanje po kandidatih za delo, zaradi povečanega obsega dela in širitve ekipe.

Področje dela med drugim vključuje:

  • Sprejem servisnih zahtevkov (stranka pokliče in sporoči težave s programom EBA DMS ali DataLab Pantheon; poznavanje programov je zaželjeno ampak ni obvezno).

  • Reševanje servisnih zahtevkov (osnovne administrativne naloge v programu EBA DMS – dodajanje uporabnikov, sprememba gesla in podobno).

  • Možnost sodelovanja pri implementaciji dokumentnega sistema EBA DMS (izobraževanje uporabnikov, administracija celotnega programa EBA DMS, urejanje podatkovnih baz MS SQL in podobno).

Glede vrste zaposlitve so prilagodljivi (možnost tako študentskega dela kakor tudi redne zaposlitve). Zaradi številnih teoretičnih in praktičnih znanj, ki ste jih pridobili na študiju e-poslovanja, je to lepa karierna priložnost. Vse zainteresirane prosimo, da posredujete svoje življenjepise po e-pošti na: info@softeh.com, in sicer najkasneje do 11.7.2021.


Podjetje Softeh d.o.o. je svetovalno in razvojno storitveno podjetje, ki pomaga organizacijam s pomočjo naprednih informacijskih rešitev izboljšati poslovanje, predvsem na področju prodaje in optimizacije poslovnih procesov podprtih z informacijsko tehnologijo in tako ustvariti konkurenčne prednosti. Znani so referencah s področja poslovnih informacijskih rešitev Pantheon, EBA DMS, iWare TrackIT, CRM, BPM in drugih. Vrsto let so tudi partnersko podjetje študija e-poslovanja, kjer sodelujejo v obliki gostujočih predavanj in z strokovnimi delavnicami, v njihovem podjetju pa je v različnih oblikah aktivnih več diplomantov in magistrantov študija e-poslovanja.


Poveži se z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obišči spletno mesto Katedre za e-poslovanje.





Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

194 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page