top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Vabilo na dogodek: »Kako enostavno poslovati z rešitvijo Odoo?«


V okviru aktivnosti združenja Odoo Academy in v sodelovanju s predstavniki podjetja Odoo ter podjetjem Hermes d.o.o., na Katedri za e-poslovanje organiziramo dogodek »Kako enostavno poslovati z rešitvijo Odoo?«, ki bo potekal v ponedeljek, 18. decembra 2023 ob 13.30 uri v predavalnici PB.

Odoo

V prvem delu dogodka bo ga. Nika Novak (Team Leader, Eastern Europe Accounts, Odoo) predstavila Odoo in širše trg ERP rešitev. Govorila bo tudi o Odoo metodologiji uvajanja rešitev, ter o partnerski mreži.

V nadaljevanju bo mag. Goran Čop, direktor podjetja Hermes d.o.o. in gostujoči strokovnjak na EPF podrobneje predstavil rešitev Odoo, govoril bo o tem, kako lahko na enostaven način poslujemo z rešitvijo Odoo, ter kakšne karierne priložnosti se odpirajo študentom na podlagi znanja o rešitvah Odoo.


💡Si vedel/-a?💡


Platformo Odoo uporablja več kot 8 milijonov uporabnikov po celem svetu, zaposlenih imajo več kot 2.500 strokovnjakov in poslujejo z več kot 3.500 partnerji. Slovensko podjetje Hermes d.o.o. je od leta 2020 tudi zlati, največji Odoo partner v Sloveniji.


Vljudno vabljeni!





Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page