top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Gostujoče predavanje: Intrix CRM (Uroš Žohar, Intera)

V januarju smo na gostujoče predavanje pri predmetu E-rešitve za upravljanje odnosov s strankami (UN) povabili gostujočega strokovnjaka Uroša Žoharja iz podjetja Intera d.o.o.. Predaval je o poslovni rešitvi Intrix CRM.

Uroš Žohar, Intera

Intrix CRM je vodilna slovenska CRM rešitev, ki podjetjem pomaga od povpraševanja, ponudbe in follow-up aktivnosti do več uspešnih poslov. Osnovne funkcionalnosti rešitve vključujejo enostaven pregled nad delom, 360° pregled nad strankami, celovito podporo prodajnemu procesu, podporo marketinškim procesom, upravljanje reklamacij, poročanje in projektno vodenje. Podjetje se ponaša s preko 1000 implementacijami, seznam referenc je obsežen. Žohar je predstavil CRM sistem, njegove funkcionalnosti ter predvsem razloge podjetij, zakaj tovrstne rešitve potrebujejo in uporabljajo. Povezava spletne prisotnosti in aktivnosti z rešitvami CRM je model, ki ga uporablja vse več podjetij. Na ta način se poveča učinkovitost in uspešnost celotnega poslovanja.

Intera

Podjetje Intera d.o.o. iz Ptuja sodeluje na študiju e-poslovanja z gostujočimi predavatelji že vrsto let. Prav tako zaposlujejo več diplomantov in magistrantov študija e-poslovanja, na kar smo še posebej ponosni.



Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.

 





Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page