top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Gostujoče predavanje: Projektno vodenje in SAP Activate (g. Edo Pavlič, SAP Slovenija)


V tem semestru je v okviru predmeta Uvajanje celovitih informacijskih rešitev (UN) pri nas gostoval g. Edo Pavlič (Senior projektni manager) iz podjetja SAP Slovenija s predavanjem o projektem vodenju in metodologiji SAP Activate. G. Pavlič predava na študiju e-poslovanja že nekaj let in je tudi nosilec naziva gostujočega strokovnjaka na EPF, ki ga podeljuje priznanim strokovnjakom iz prakse senat fakultete.

V predavanju je g. Pavlič študentom predstavil SAP S/4HANA Cloud, kot osnovo digitalne transformacije v podjetjih. Stranke, ki izberejo rešitve v oblaku, le-te uvajajo po priporočilih metodologije SAP Activate. Uporaba metodologije zagotavlja sistematičnost, uvajanje po principu najboljše prakse, je agilna, modularna in skalabilna. Strankam tudi omogoča hitrejše uvajanje in višji ROI.

Sledila je podrobnejša predstavitev metodologije SAP Activate, resursov, ki jih vključuje, ključnih vlog, ki sodelujejo v projektih uvajanja informacijskih rešitev, ter korakov. Metodologija natančneje določa faze, aktivnosti in mejnike. Zaradi bogatih izkušenj z vodenjem projektov je predavanje bilo zanimivo in podkrepljeno s številnimi praktičnimi primeri.


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.




Lep pozdrav, Katedra za e-poslovanje


bottom of page