top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Gostujoče predavanje o vertikalni rešitvi za maloprodajo v BC (ga. Ocvirk, LS Retail)

Updated: Jan 16, 2023


V decembru (1. 12. 2022) smo v okviru predmeta Celovite informacijske rešitve (CIR) gostili go. Katjo Ocvirk, (Regional Sales Director Europe) iz partnerskega podjetja LS Retail. Predavanje je bilo na temo vertikalne rešitve LS Retail za Microsoft Dynamics Business Central, ki je namenjena maloprodaji. Maloprodaja se v zadnjih letih korenito spreminja, zato morajo podjetja uporabljati napredne informacijske rešitve, ki so kos novim zahtevam strank in stalno spreminjajočim okoliščinam poslovanja.


Ga. Ocvirk je predstavila napredne rešitve, ki jih podjetje ponuja. Kot primer sodobne maloprodaje je bil predstavljen tudi primer postavitve avtonomne trgovine Naer na Islandiji. Študija primera je predstavila izzive in rešitve v vzpostavitvi informacijske podpore z uporabo ScanPayGo mobilne aplikacije.

Podjetje LS Retail stavi na enotno tehnološko platformo, ki podpira celotno poslovanje. Rešitev vključuje centralizirano upravljanje, poenoteno poslovanje, fleksibilnost v uvedbi (oblak, na lokaciji ali hibrid), ter nizke stroške lastništva.

LS Retail ima že preko 30-letno zgodovino in je s svojo ponudbo globalno prisoten v preko 150 državah po svetu. Njihove rešitve so specializirane za podporo maloprodaji, kjer podpirajo različne vertikale, kot so moda, restavracije, hoteli, prodajo elektronike, pohištva, hitra prehrana, bencinske črpalke, ipd. Svojo ponudbo zagotavljajo preko obsežne partnerske mreže, v katero je vključenih preko 390 partnerjev v 90 državah po svetu.


V začetku januarja je ga. Katja Ocvirk gostovala tudi pri predmetu Strateški vidiki informatizacije poslovanja na podiplomskem študiju in je predavala na temo: Partnerski model globalnega poslovanja LS Retail. Študentom je predstavila kako se maloprodaja spreminja in kakšno vlogo ima pri tem tehnologija. Nekaj utrinkov v galeriji spodaj ...




Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.





Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page