top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Nov cikel gostujočih strokovnjakov na študiju e-poslovanja

Na študiju e-poslovanja dajemo velik poudarek na praktičnih in sodobnih znanjih. Letno gostimo preko 90 gostujočih strokovnjakov iz partnerskih podjetij, ki študentom na predavanjih predstavljajo funkcionalnosti posameznih IT rešitev in primere dobre prakse izbire, uvedb in učinkov uporabe le-teh.


V preteklem tednu smo pričeli z novim ciklom gostujočih strokovnjakov, saj smo pri predmetu Celovite informacijske rešitve (UN) gostili strokovnjake iz partnerskega podjetja BE-terna d.o.o., Tanja Arnšek, Nejc Trpin in Rok Žganjar. Predavanje je bilo na temo Primeri uvedbe modulov Microsoft Dynamics 365 Business Central v praksi.


V posebno veselje nam je tudi dejstvo, da so v vlogi predavateljev bili študenti Ekonomsko-poslovne fakultete, med njimi tudi diplomanti študija e-poslovanja.

Partnerska podjetja s katerimi sodelujemo omogočajo uporabo njihovih informacijskih rešitev in pripomočkov ter tehnologij v pedagoškem procesu. Sodelovanje njihovih strokovnjakov omogoča prenos praktičnega znanja in izkušenj na študente študija e-poslovanje. Strokovnjaki poglobljeno predstavljajo informacijske rešitve, pripomočke in tehnologije v okviru predmetov usmeritve in v okviru dodatnih delavnic. Poleg tega strokovnjaki delijo s študenti tudi svoje izkušnje iz projektov uvajanja rešitev, izkušnje o učinkoviti uporabi rešitev in pripomočkov ter svoje poglede na trende in nove tehnologije.


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.






Lep pozdrav, Katedra za e-poslovanje


bottom of page