top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Gostujoče predavanje: Dodatne in vertikalne rešitve za NAV/BC


V decembru 2023 smo v okviru predmeta Celovite informacijske rešitve (CIR) gostili g. Mirka Draškoviča (LinkedIn) iz partnerskega podjetja Business Solutions. Predavanje je bilo na temo dodatnih in vertikalnih rešitev za NAV/BC. Za uspešno pot digitalne transformacije je pomembno imeti trdne temelje v dobri in celoviti poslovno-informacijski rešitvi. Primer tovrstne rešitve je zagotovo MS Dynamics Business Central, ki se ponaša z več kot 4 milijoni uporabnikov in več kot 300.000 namestitev v preko 200 državah po vsem svetu.

G. Draškovič (Business Solutions)
Na študiju e-poslovanja podjetje Business Solutions sodeluje s svojimi predavanji že vrsto let. Hkrati smo ponosni, da imajo med svojimi zaposlenimi več diplomantov in magistrantov študija e-poslovanja (Sara Čelan, Natalija Nabernik, Betka Vodišek, Garvin Gajšek, Urška Krajnc, Timotej Franc, Teo Toplak in drugi).

Osnovno funkcionalnost rešitev MS Dynamics Business Central je mogoče nadgraditi z uporabo vertikalnih rešitev, ki so prilagojena posameznim poslovnim področjem ali gospodarskim panogam. V svoji ponudbi imajo rešitve:

  • AllForUtility, namenjena podjetjem v sektorju javnih storitev (elektro, plin, toplota).

  • Power WMS za napredno vodenje skladišča.

  • AllFor Logistics za upravljanje logističnih procesov.

  • AllFor Team za napredno upravljanje časa.

Poleg teh rešitev njihova ponudba obsega tudi dodatne add-on rešitve, ki so plod lastnega razvoja - med njimi najdemo rešitve za gradbeništvo, prevoznike, za vodenje javnih naročil, RIP in e-Računi, Power Retail (POS), ter številne druge (več). V predavanju se je gost dotaknil tudi drugih poslovnih rešitev iz njihovega portfelja, ter predstavil postopek uvajanja kompleksih poslovnih informacijskih rešitev, kot jih vodijo za svoje stranke.


Podjetje Business Solutions je vodilni ponudnik poslovnih informacijskih rešitev Microsoft v regiji. V svoji ponudbi združujejo varnost, stabilnost in garancijo globalnega podjetja (Microsoft), ter fleksibilnost lokalnega partnerja, ki zagotavlja strankam prilagojene rešitve.


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.





Lep pozdrav,

Katedra za e-poslovanje

bottom of page