top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Gostujoče predavanje: Primeri uvedbe modulov Microsoft Dynamics 365 Business Central v praksi

V decembru smo pri predmetu Celovite informacijske rešitve (UN) gostili strokovnjaka iz partnerskega podjetja BE-terna d.o.o. - g. Nejc Trpin in g. Rok Žganjar. Predavanje je bilo usmerjeno v predstavitev primerov uvedbe modulov Microsoft Dynamics 365 Business Central v praksi.


G. Trpin in g. Žganjar iz podjetja Be-terna d.o.o.

Predavatelja sta predstavila številne primere uvedb posameznih modulov Business Central pri njihovih strankah. Predstavila sta funkcionalnosti posameznih modulov in posebnosti, s katerimi se srečujejo na projektih. Po posameznih modulih sta predstavila tudi možne dodelave in integracije z drugimi informacijskimi rešitvami. Vsebina predavanja je dobrodošla dopolnitev k snovi predmeta, kjer tekom semestra študenti tudi v praksi spoznavajo rešitev Microsoft Dynamics Business Central v okviru vaj.

V posebno veselje nam je tudi dejstvo, da sta v vlogi predavateljev bila bivša študenta Ekonomsko-poslovne fakultete, med njimi tudi diplomant študija e-poslovanja.

Podjetje Be-terna d.o.o. spada pod okrilje podjetja Telefonica Tech, ki je eden vodilnih evropskih ponudnikov poslovnih programskih rešitev. Specializirani so za digitalne preobrazbe in avtomatizacijo poslovnih procesov, ki temeljijo na vodilnih cloud platformah. Ponujajo in združujejo najboljše v razredu ERP, CRM in analytics z rešitvami, specifičnimi za industrijo in uporabnike.


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.






Lep pozdrav, Katedra za e-poslovanje


bottom of page