top of page
  • Writer's pictureKatedra za e-poslovanje

Strokovna ekskurzija študija e-poslovanja 2024

V okviru aktivnosti, ki jih nudimo našim študentom usmeritev so tudi strokovne ekskurzije, ki so nas že popeljale po velikem delu Evrope in Slovenije (več o preteklih ekskurzijah). Cilj strokovnih ekskurzij je spoznavati delovna okolja in izkušnje uspešnih podjetij, hkrati pa gre za poglobitev stikov med študenti različnih generacij, ki pogosto ostanejo povezani tudi po koncu študija.


Veseli nas, da smo letos lahko ponovno načrtovali večdnevno ekskurzijo v tujino. Tudi na Univerzi v Mariboru spodbujajo tovrstne dogodke, zato smo kandidirali za sofinanciranje načrtovane ekskurzije - in bili uspešni!

Letošnja ekskurzija bo trajala 4 dni (8. - 11. maj 2024) in nas bo pot peljala v nekaj znamenitih italijanskih mest: Rimini, Ancona, Neapelj in Rim s pestro strokovno in turistično vsebino.

Kam?

Italija

Kdaj?

8. - 11. maj 2024

Koliko stane?

230 €/udeleženca (temu je potrebno prišteti še morebitna neobvezna doplačila). Plačate lahko v treh obrokih

Več informacij in kako se prijavim?

Spletni obrazec (do zapolnitve mest)

Rok za prijavo?

8. februar 2024



Ekskurzija študija e-poslovanja 2024 je namenjena dodiplomskih in podiplomskih študentom usmeritev študija e-poslovanja (E-poslovanje (UN) in Management informatike in e-poslovanja (MAG)), ter preostalim v kolikor bodo prosta mesta. Trajanje je 4 dni / 3 nočitve, v okviru katerih nas bo pot peljala v Italijo. Načrtovan program je zastavljen tako, da udeležencem ponuja preplet strokovnih vsebin in turističnih vsebin s prostim časom za samostojno raziskovanje obiskanih mest.


V galeriji pa še nekaj utrinkov iz preteklih ekskurzij - verjamem, da letos naredimo nekaj novih z vami! Preko povezave pa si lahko preberete tudi reportažo lanske ekskurzije.


Povežite se z nami preko: Facebook, Instagram in LinkedIn ali obiščite spletno mesto Katedre za e-poslovanje.





243 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page